Saturday, 25 April 2015

MENYEPIIII

Assalamualaikum semua sahabat blogger. Lama benno dah miya menyepi. Tiada niat pom nak tinggal blog sepi macam ni, tapi sebagai seorang student Tahun 2 ni banyak sangat benda yang nak buat. Bukan je student, tapi sebagai pemimpin persatuan so kena la fokus kat belajar and bagi kerjasama kat persatuan.

Lagipom tahun ni banyak event besar yang nak kena fokus under persatuan. Miya ase banyak sangat event berbanding tahun lepas. Sebab tu xsempat nak mengupdate blog. Betul orang cakap nak seribu daya tak hendak seribu dalih. Tapi bukannya nak bagi alasan, tapi memang tak tersempak nak update blog. 

Miya juga as daughter. Minggu ni cuti midsem, tapi miya balik umah sewa awal. Semalam dah nak bas n pagi xd pkol 6.30 sampai kat Klang. Biasa time cuti ni lah Miya update blog, tapi sepanjang cuti ni banyak benda yang nak kena prepare kat umah. InsyaAllah awal bulan 6 ni kakak sulong Miya akan kahwin. So preparation kat umah tu banyak fokus untuk majlis dia lah. So xsempat lah, buka je laptop pom kejap je dan berapa hari je.

Rindu nak berblogging. Nasib baik la ada instagram, boleh juga followup blogger kat instagram. So tahu la juga aktiviti blogger. Tak de lah Miya ketinggalan kat belakang.

Image result for rindu

InsyaAllah lepas ni cuba untuk agihkan masa elok2. Dan mungkin lepas ni banyak #throwback dalam blog miya ni. Sape2 yang follow instagram Miya mesti da tau story Miya. Tapi xpelah Miya nak story juga dalam nim. 


Post a Comment