''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Sunday, 10 May 2015

Eh! Aku 3 Rakaat ke 4 Rakaat??


Eh! Aku 3 Rakaat ke 4 Rakaat?? | Assalamualaikum. Persoalan ni mesti pernah terjah kat minda kita semasa solat kan? Biasa lah syaitan xpernah berhenti untuk menyesatkan hamba Allah. Sebab syaitan tak suka bila melakukan perkara yang disuruh oleh Allah. Sebab tu dia datang nak was waskan kita dalam solat kita. 

Biasa Miya akan terus beri salam semasa berdiri tu. Dan buat solat dari awal. Alhamdulillah hari ni dapat Ilmu baru so saja nak share and senang kalau nak rujuk balik. Sumber dari Facebook.



Selamat Beramal

xoxo


3 comments

11 May 2015 at 16:19

thanks for sharing...kadang2 tgh solat pun boleh dok pikir hal dunia..*nangis*
tak khusyuk solat..

15 June 2015 at 10:21

Betul-betul.. selalu jd konfius...hehe... btw, kita follow ~

11 August 2015 at 22:03

sy pernah terconfuse dah solat ke belum T_T

Post a Comment