Monday, 4 May 2015

Review Bloglist By MiyaAmira

Review Bloglist By MiyaAmira | Assalamualaikum geng blogger sekalian. Hari ni Miya rajin sikit nak buat review peserta kedua Segmen Pencarian Bloglist yang Miya buat dalam bulan Februari ari tu. InsyaAllah target Miya sempat review semua blogger yang sudi support segmen Miya.

Ok. Hari ni jom kita kenal tuan punya blogger Sweet Red Cherry.  Korang rasa owner blog ni minat pe bila korang tengok nama blog Sweet Red Cherry? Kalau Miya la kan Miya akan pikir owner ni peminat buat Cherry tak pom owner ni minat colour warna red cherry. Tu je lah pe yang miya pikir. So hari ni jom kenal lebih mendalam blogger ni.



Owner ni adalah Sabahan Blogger n korang boleh panggil dia bbwana. Kak Bbwana suka baking rupanya sebab tu lah nama blog dia Sweet Red Cherry. Kak Bbwana ni buat business juga tahu. Banyak juga la yang dia boleh buat for example, apam, Pavlova, brownies and macam2 lagi la. Korang nak tahu lebih-lebih boleh terjah blog kak Bbwana tau.




Kalau korang nak tahu la kan. Kak Bbwana ni sorang yang xkedekut ilmu kot. Banyak resepi yang kak Bbwana share kat blog dia. So memang rugi la kalau korang tak melawat blog Kak Bbwana.


xoxo
>0-0<

2 comments:

  1. waaaaaaahhhh!!! thanx review blog kak wana..suka sangat tau..best2!! ^_^.. muah..muahhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...sama-sama akak...boleh la kenal lebih lagi ngan kak wana..

      Delete