Saturday, 9 May 2015

Review Bloglist By MiyaAmira


Review Bloglist By MiyaAmira | Assalamualaikum semua bloggers dan selamat pagi. Hari ni nak curi masa sikit untuk review rakan blogger yang sudi join Miya punya segmen. Almira Alwani pblog Puteri Warna Warni. Miya minta maaf sebab tak banyak yang dapat menceritakan mengenai tuan punya blog sebab Miya xdapat nak mendapatkan maklumat mengenai saudari Almira Alwani. Tapi yang Miya tahu dia seorang yang supportive another blogger. Sebab nampak macam banyak juga dia join segmen yang dianjurkan oleh blogger. 

Miya da survey Almira Alwani punya blog and miya ada jumpa satu page mengenai online shop so mungkin dia seorang businesswoman kot. Sapa-sapa yang suka sangat beli on9 xpom suka cuci-cuci mata boleh la tekan fanpage tu and tekan je like. So jom la tekan button follow kat http://almiraalwani.blogspot.com . Jom tambahkan kenalan. Berkawan biar beribu bercinta biar satu...


tu tekan kat like tu 

xoxo

Post a Comment