Saturday, 9 May 2015

Review Movie : Paul Blart - Mall Cop II


Review Movie | Assalamualaikum semua. Miya saja je nak review first movie yang Miya trngok kat wayang untuk semester ni. Ni aktiviti pada 7 Mei 2015 , 11.45 P.M, lepas semua housemates xtau nak buat kerja ape dah walaupom keesokan hari ada kelas pukol 9.30A.M. So dapat suggestion nak p tengok wayang. Firstly nak tgk Pitch Perfect 2 tapi cite ni keluar minggu depan so kami pom sebulat suara nak tengok cite Paul Blart Mall Cop II.

Best la cite ni kalau korang nak gelak-gelak, nak hilang stress. Sebab bila masuk part untuk security mesti ada je adegan yang buat korang gelak. Dah la Maya tu comel je tengok. Dan cite ni pom ada pengajaaran yang boleh kita ambik tau. Miya bagi 7.5/10 kahkahkah...

Movie : Paul Blart Mall Cop 2


Synopsis : Six years after he saved the day at his beloved New Jersey shopping mall, security guard Paul Blart (Kevin James) is taking a well-deserved vacation. In recognition for his hard work, he's won an all-expenses-paid trip to a security convention in Las Vegas, and decides to take his teenage daughter, Maya (Raini Rodriguez), with him. True to form, however, Paul just can't relax and take it easy, so when he uncovers a criminal threat to the hotel, he springs into action.

xoxo



Post a Comment