Friday, 11 September 2015

Permulaan Semester 2015/2016


Permulaan Semester 2015/2016 | Assalamualaikum semua rakan blogger. Miya nak ucapkan terima kasih kepada blogger yang xjemu singgah blog miya n tinggalkan jejak walaupom dah berbulan miya xupdate blog. Terima kasih banyak ye semoga Miya diberikan kekuatan dan bersemangat untuk meneruskan aktiviti berblogger ni. Alhamdulillah berakhir sudah minggu pertama untuk semester ke 5 ni dengan jayanya... Walaupom terasa minggu first ni da busy tapi still lagi boleh carry semua tanggungjawab yang ada. 

Kebanyakan student minggu pertama ni adalah minggu rileks lagi. Tapi bagi miya minggu first ni da rasa terkejar-kejar da sebab banyak hal yang nak kena handle.. And for the first time minggu first ni da dapat assignment n next week need to make presentation in the class.. Macam mana ni nak bagi masa antara study ngan persatuan ni... Minggu ni belom habis lagi dengan tanggungjawab. InsyaAllah malam ni akan diadakan meeting untuk berbincang mengenai program persatuan untuk semester ni. Then esop nak ke Shah Alam sebab nak tolong persatuan untuk key in data for sijil World Record yang kitaorg da dapat pada 29 Ogos 2015. Last day for this week still ada meeting about persatuan. Kalan nak dibincangkan disini memang xpernah nak abiz tugas kami.

Manusia ni adalah Khalifah yang terpilih untuk memimpin... Sama ada memimpin diri sendiri ke jalan yang betol ataupom mempin orang lain ke jalan kejayaan... So apabila kita pegang sesuatu jawatan makin besar la tanggungjawab kita so jangan nak mengeluh ye sayang. Alhamdulillah di samping miya handle persatuan ada juga masa ngan geng kelas 5... Minggu first kami da ambk masa dengan bermain badminton... Boleh la release stress sikit bila tgk member2 ni happy sebab dapat main badminton sama-sama.. I Love You Guys... Thats all event for this week...



First meeting for this semester :)

beriadah before ke kelas latihan silat...



nampak tak bertapa busynya org yang bernama Miya Amira ni... hope minggu depan miya boleh tempuhi dengan jayanya... ameen...

xoxo
>0-0<

3 comments:

  1. wah so busy n so happy hihihihi happi bertempuh sem ni <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tu la awal2 sem lagi da busy...tapi semua ni bakal jadi kenangan nanti... =)

      Delete
  2. all the best. we are in the same boat act. siap follow

    ReplyDelete