Saturday, 30 January 2016

#1 Segmen From Me


Selamat Petang.. Jom meriahkan first segmen by Sarah...


xoxo

Birthday G.A Farahdeena Fisal

CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN

salam and hye people :),

. This is farahdeena second giveaway. Dan giveaway kali ini dibuat semperna birthday blogger
 farahdeena pada 9 february ni. So, nak cari 5 orang blogger yang bertuah untuk memenangi HADIAH MISTERI. 

Tapi kalau ramai yang join mungkin  jumlah yang bertuah akan berubah. hehe. 


Untuk join Birthday Giveaway By FARAHDEENA FISAL ini. mudah ja syarat dia :)

Emoticon 1.  buat entry bertajuk "Birthday G.A by FARAHDEENA FISAL" 


Emoticon 3.follow ig farahdeenafisal

Emoticon 4.follow ig Farahdeena Shopholic


Tmat pada 19 february 2016, jom join ramai-ramai 
SmileySmileySmileySmiley


Review by MiyaAmira : AyyiQa



Review By MiyaAmira : AyyiQa | Assalamualaikum semua. Korang penah dengar x jenama AyyiQa? Mesti xpernahkan, tapi sape yang penah dengar tu bagus la.. Keep support them. AyyiQa ialah satu jenama tudung yang dibina atas nama Ayyinatun dan Syafiqa. One of them is my bestfriend which is Syafiqa Sharidi. Miya salute with them sebab depa usaha sendiri, beli kain sendiri, modal sendiri and semua sendiri la. Kecuali kelim tepi, and photoshoot.

Miya xsempat nak support member lagi tapi InsyaAllah kain dia berkualiti and mudah terbentuk sebab miya penah tgk real ok kain dia.. SO miya jemput korang untuk follow instagram AyyiQa ni.. Korang boleh la tgk warna, jenis kain and juga fesyen tudung dia...




Jom terjah instagram AyyiQa and xpayah segan xpayah malu kalau nak order..

Instagram : AyyiQa 

Segmen Pencarian Bloglist 2016 by LE.JH


Salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia... Selamat petang guys...
Jom join segmen by LE.JH ni...


xoxo

Friday, 29 January 2016

Jadual Academic UiTM Bagi Sesi Mac-July 2016


Jadual Academic UiTM Sesi Mac-July 2016 | Assalamualaikum semua. Malam ni Miya nak share jadual academic untuk semester hadapan sebab nampak dalam Facebook xd. Memang tiap tahun macam ni. Bagi sesi Sept - Januari memang cuti kejap je. So lagi empat minggu je cuti dan miya dapat duk umah lagi 2 minggu lebih sebab ada tugas yang menanti kat UiTM ni...

18 February 2016 tarikh yang amat genting sebab result exam semester lepas akan keluar. So penantian itu satu penyeksaan sebab miya ase sem ni susah susah jugak soalan yang UiTM bagi.. Macam mane la nanti dah kerja ada x situasi yang susah macam dalam paper ari tu..

29 February 2016 - first day untuk masuk kelas. Semester depan tak tunggu bulan 3 dulu untuk start kelas. Aiyaaa macam mane ni.. Rindu tak terlepas lagi. :)

Bagi semester ni semua pelajar UiTM kena ingat tau yang raya tahun ni awal sikit. Jadi bagi pelajar UiTM anda dikehendaki pulang semula untuk menduduki final exam. Yang lawaknya kami start exam dlu pastu cuti seminggu and then sambung exam balik.. So confius jap nak pikiq raya ke nak pikiq exam...hahahaha

Habis dah merapu.. Nah miya hadiahkan jadual academic Sesi Mac - July 2016...

First Giveaway By KasihkuAmani


Assalamualaikum semua... 
Jemput meriahkan segmen Kak Sha jom.. 
Amani ngan Imani tolong pilih miya ye...


Thursday, 28 January 2016

Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2016


Assalamualaikum semua..Jom meriahkan segmen by Babyblogshambles ni..