Friday, 29 January 2016

Jadual Academic UiTM Bagi Sesi Mac-July 2016


Jadual Academic UiTM Sesi Mac-July 2016 | Assalamualaikum semua. Malam ni Miya nak share jadual academic untuk semester hadapan sebab nampak dalam Facebook xd. Memang tiap tahun macam ni. Bagi sesi Sept - Januari memang cuti kejap je. So lagi empat minggu je cuti dan miya dapat duk umah lagi 2 minggu lebih sebab ada tugas yang menanti kat UiTM ni...

18 February 2016 tarikh yang amat genting sebab result exam semester lepas akan keluar. So penantian itu satu penyeksaan sebab miya ase sem ni susah susah jugak soalan yang UiTM bagi.. Macam mane la nanti dah kerja ada x situasi yang susah macam dalam paper ari tu..

29 February 2016 - first day untuk masuk kelas. Semester depan tak tunggu bulan 3 dulu untuk start kelas. Aiyaaa macam mane ni.. Rindu tak terlepas lagi. :)

Bagi semester ni semua pelajar UiTM kena ingat tau yang raya tahun ni awal sikit. Jadi bagi pelajar UiTM anda dikehendaki pulang semula untuk menduduki final exam. Yang lawaknya kami start exam dlu pastu cuti seminggu and then sambung exam balik.. So confius jap nak pikiq raya ke nak pikiq exam...hahahaha

Habis dah merapu.. Nah miya hadiahkan jadual academic Sesi Mac - July 2016...

2 comments: