Friday, 19 February 2016

Semester 6 Menjengah

Semester 6 Menjengah | Assalamualaikum semua... Maaf lama x online sebab sedikit sibuk dengan pengurusan persatuan and hari tu hantar lappy kat abg syuk untuk upgrade sikit lappy Miya ni... Alhamdulillah berakhir sudah Semester 5 miya bila tahu keputusan final exam.. Alhamdulillah cukup memberangsangkan keputusan miya cukup sekadar dengan usaha Miya.. Bersyukur sangat sebab semua lulus walaupom paper akaun untuk sem lepas sangat susah.. boleh dikatakan hanya 20% je miya yakin jawapan miya betol and Alhamdulillah bila tengok result dapat B solid n x fail.

Cuti semester just tinggal minggu depan je sebenarnya sebab tu tajok Sem 6 Menjengah sebab da nak start kelas dah. Tapi walaupom kelas start dua minggu lagi tapi miya da 3 hari dekat puncak alam sebab ada hal yang kena selesaikan. Than minggu depan as usual la kami akan start latihan silat sempena Kejohanan Wajadiri Kebangsaan peringkat IPT & Sekolah.. Sebenarnya sedikit kecewa la dengan ahli persatuan ni sebab hal yang x munasabah...hahahahaha...malas nak story kat sini...

So cerita Sem 6 nampak macam menarik je so tunggu dan lihat la situasi sem depan.. Tapi miya harap tak tough sangat la.. Sebab sem depan hanya ada 5 subjek yang Miya ambik tapi xtau la tough ke x...tapi yang pasti ada satu subjek tough sebab sambungan subjek sem lepas so ready fizikal n mental n hope dapat sir sama... Pastu ada dua subjek elektif yang mane patot ambik ek zakat ke CRG??

senarai subjek Semester 6

xoxo
>0-0<

1 comment:

  1. mcm menarik subjek zakat acounting,,best of luck ;D

    ReplyDelete