Sunday, 9 October 2016

Hari Sukan Negara 2016



Hari Sukan Negara | Assalamualaikum semua
Miya minta maaf sangat2 sebab blog ni dah berhabuk dah..
Tak sempat nak update blog sejak da start intern ni
Lagi satu sebab da stop langgan wifi YEs 4G da so xde wifi nak buat online

So hari ni Miya muncul kembali dengan topik Hari Sukan Negara
Hari ni tanggal 8/10/2016 merupakan Hari Sukan Negara untuk Malaysia.
So hari ni setiap negeri, kawasan kampung, IPTA or IPTS, kolej, sekolah dan lain2 turut menyambut dengan mengadakan pelbagai acara sukan..

Alhamdulillah persatuan Silat Cekak Pusaka Hanafi Puncak Alam menerima jemputan untuk membuat flashmob dan juga gimik dan iringan para VIP.
Walaupom miya berada jauh and tak dapat menghadirkan diri ke UiTM Puncak Alam tapi miya suka tengok depa dapat uruskan program besar seperti ini dgn jayanya..
So miya nak hupdate jgk pasal depa..
Miya juz kepilkan gambo yang dapat dari group ye sebab tak berada ditempat kejadian..






Gambar dibawah pula merupakan sesi latihan flashmob untuk ahli baru dan juga lama..
Alhamdulillah penyertaan flashmob ini merupakan dari tiga kampus iaitu UiTM Puncak alak, UiTM Puncak Perdana dan juga UiTM Shah Alam..










Selesai sudah bebelan malam2 hari ni..
Tahniah semua..
Ayuh kekalkan gaya hidup sihat.