''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Sunday, 6 January 2019

2019 Be Nice To Us

2019 Be Nice To Us | Day 4/365.  Assalamualaikum. Selamat Tahun Baru buat semua dan semoga urusan kita dipermudahkan untuk tahun ni. Hope tak terlambat nak wish Happy New Year la ye. Alhamdulillah masih diberi pinjaman nyawa untuk hari ini. Tapi dah mungkir janji dengan blog sebab da sebulan x update blog. Kahkahkah.

Image result for 2019
Tapi Miya bersyukur sebab pengakhiran 2018 dan permulaan tahun 2019 Miya dapat bersama dengan family, dapat lepak, dapat makan sama-sama walaupom kejap je tapi tu cukup bermakna buat Miya. Mereka merupakan pendorong Miya untuk jadi lebih kuat. 

Tak tahu lah kenapa sejak da dewasa ni, makin takot nak berjauhan dengan family. Dulu masa belajar, kemain lagi sukaa bila nak keluar rumah. Sejak dah kerja ni, nak naik bas balik KL mesti liat, mesti nak nangis. Aiyooo.

Alhamdulillah tahun 2018 tahun yang sangat smooth untuk Miya kecuali bab-bab kerja yang overdose sangat yang menyebabkan Miya boleh nangis depan MCD. Sumpah malu masa tu, duk atas moto sambil cakap telefon ngan Umi and mata mengalir tak ley nak stop walaupom aq tahan macam mana pom. Kenangan sungguh. Semua tengok mesti ingat gaduh dengan BF ni. Tapi bersyukur sangat-sangat untuk 2018. 

So kita dah buka buku baru dah untuk 2019. Banyak sangat benda yang ada dalam kepala untuk Miya capai. Sebelum ni xpernah terpikir macam ni. Tak pernah ada azam untuk dicapai. Nak ikut flow je. Tapi tahun ni, Inn Shaa Allah ada benda yang nak dicapai. 

Semoga semua dipermudahkan untuk kitaa semua. Aamiin.

XOXO

4 comments

6 January 2019 at 15:55

salam tahun baru 2019. semoga ceria2 selalu =)

6 January 2019 at 22:28

@Siti Yang Menaip Sama juga dengan akak. Moga bahagia selalu.

6 January 2019 at 22:40

Selamat tahun baru 2019 yer

Post a Comment