''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Saturday, 28 September 2013

Beach Attack

Assalamualaikum semua...
korang semua sihat ke??
miya mnx maaf sebab dah seminggu xupdate blog miya...
memang ase masa cepat sangat berlalu...
memang selalu kena kejar masa...
sebelum nim ase macam bila la nak abiz sehari nim...
tapi sekarang nim 'eh dah ari khamis dah'...
memang terkejar2 masa...
nim pom miya baru je abiz buat i-learn MGT400..
n smlm group miya baru antar assignment LAW...
memang xsmpt la lau nak update blog kecuali hujung minggu je...

Beach Attack nim satu program yang dianjurkan oleh Kolej Kediaman Tun Mamat & Tun Mutahir...
program nim diadakan di Pantai Puteri..
Alhamdulillah miya dapat join program nim jugak...
orang cakap bila dah rezeki insyaAllah akan dapatkan...
miya masuk nim sebab nak cukupkan quota jiran miya..
miya main game titian buruk..
permainan nim senang je tapi kumpulan kami xdpt tmpt jugak...
nim antara game yg diadakan...

  • bola tampar
  • futsal (xde gmbr)
  • dulang air
  • titian usang
  • jalinan kasih
  • istana pasir



xmain lagi dah menang...hehehe




































3 comments

28 September 2013 at 10:04

wahh seronoknyeee.. ;) boleh lee share ngn hamper tu hehe

29 September 2013 at 01:20

boleh je beb...tapi isinya dah abiz la...tinggal pembalut je..hehe

2 October 2013 at 10:56

laaa , student kbm rupenyeee . adoii , baru tau . course ape ?

Post a Comment