''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Monday, 27 January 2014

New Eyes


Assalamualaikum...
nak gtau yang miya dapat new speck...
hahaha...so mmg dah jadi specky gurl...
sblom nim mmg miya pakai lens lau keluar sebab speck lama miya mmg dah nazak...
tp speck tu miya still pakai time study kat umah...
sape yg satu rumah ngan miya ari tu tau la mcm ne condition speck miya...

so..skrg alhamdulillah dah dpt speck baru...
so xpyh nk kecikkan mata lagi lau nk tgk tv or guna lappy...



xoxo
p/s : harap2 specky nim blh thn lama plak...

>0-0<

8 comments

27 January 2014 at 22:47

comelnya dia =)

27 January 2014 at 23:38

hahaha..org puji kita kena ckp terima kasih...
hehehe..tp sy biasa2 je orgnya...
org disana lagi comel nampaknya...

Anonymous
28 January 2014 at 09:17

comelnyaa awak pakai apek. miahahaha

28 January 2014 at 17:17

akk pon pakai spek...kos spek skang ni mahal la...

28 January 2014 at 17:39

mmg mahal pom akak...
terkjot miya time p buat spek nim...
nsb baik ongkos cukup...hehehe

28 January 2014 at 17:40

alamak kesian kat apek la sy pakai dia...
adoiii...hahahahaha

2 February 2014 at 13:01

Salam sis. Nice pair of specs you got there. Hari tu my daughter patahkan my spec. Hadoi, terbeliak juga mata tengo berapa kos utk buat spek baru.huhu

3 February 2014 at 15:34

wassalam...abiz tu dah buat new specs lom??mmg harga makin mahal...
yg mahal biasanya cermin la...

Post a Comment