''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Monday, 14 April 2014

Segmen Blogwalking Bersama Dayang Deno


Assalamualaikum....
lama sangat x terupdate blog nim...
berdebu dah...
fuhhh...fuhh...sapu sikit...
hahaha...
jom blogwalking guysss...
lama sangat dah x blogwalking....
rindu sangat...


~klik banner lau nak join jugak....~

xoxo
>0-0<

37 comments

14 April 2014 at 03:41

gud luck dear......

Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

15 April 2014 at 16:56

have fun k

16 April 2014 at 09:54

dr segmen yg sama ;)

http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

16 April 2014 at 13:33

salam mesra..

datang singgah sari segmen yang sama,
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

16 April 2014 at 21:59

Selamat malam singgah dari segmen yang sama.. follow sini dan salam perkenalan

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

17 April 2014 at 09:28

Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

All the best... :-)

17 April 2014 at 16:36

Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

17 April 2014 at 21:30

Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

17 April 2014 at 22:22

slm...Dr segmen yg sama.Gud luck.
Jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html
p/s: slm knl...done follow#183

18 April 2014 at 12:47

salam

singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

19 April 2014 at 22:16

Blogwalking dari segmen yang sama :) salam kenalan :D

http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

20 April 2014 at 16:29

Singgah ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/

20 April 2014 at 18:13

Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html Kalau boleh, mintak tolong comment di entry tu. Wish me goodluck ke .. TQVM

21 April 2014 at 16:42

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-html

21 April 2014 at 18:25

Salam adik, tumpang lalu dari segmen yang sama :)

http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

22 April 2014 at 14:52

Singgah dari Segmen Blogwalking By DayangDeno.
Good luck (^^,)

*Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

22 April 2014 at 22:38

Assalamualaikum dan salam singgah dari segmen yang sama...smoga berjaya..

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

23 April 2014 at 03:41



Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

23 April 2014 at 04:55

Salam Ukhwah Fillah .

Wani datang dari segmen yang sama .
Jom datang blog Wani (:

23 April 2014 at 08:59

singgah & follow dari segmen yang sama..
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

23 April 2014 at 09:10

Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
Singgah dari segmen yg sama >_<
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

24 April 2014 at 16:45

Hi dari segmen yg sama http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.

24 April 2014 at 20:38

Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

25 April 2014 at 16:02

Salam Perkenalan!

Jemput singgah..

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

25 April 2014 at 23:02

assalam.. datang dari segmen yang sama .. bw here

http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

26 April 2014 at 21:07

jalan sini dr sgmn

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

27 April 2014 at 03:19

singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

2 May 2014 at 11:47

salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama..dah follow sini =)

http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

2 May 2014 at 16:20

Singgah sini dari segmen yang sama :)

2 May 2014 at 16:40

Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

2 May 2014 at 22:07

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

4 May 2014 at 19:46

hi, salam kenal..
saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

7 May 2014 at 16:41

datang sini dari segmen deno :D done follow

http://diarijejakahangat.com

10 May 2014 at 23:57

salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

8 September 2014 at 10:20

Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

1 December 2014 at 13:46

Hai.. Papaglamz dari
http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

Post a Comment