''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Thursday, 24 July 2014

Follower Ke 200


Assalamualaikum semua...
wahhh...
alhamdulillah hari nim blog miya da ada followers ke 200..
so miya nak riview dia punya blog...

tuan empunya blog nim still student...
n yang penting dia asal Kelantan...
miya pom asal Kelantan...
comel je tgk penulisannya sebab mmg xblh lari dari bahasa Kelatey...
tapi macam ne nak tulis karangan nim cik suraya oii...
miya salute la dia sebab bangga ngan bahasa kelatey...
hehehe...
"Gomo Kelate Gomo"

tgk cara blog dia nim...
Suraya macam sorang yang berjiwa lembut sebab serba pink...
so miya gelarkan suraya Pinky Gurl tau..
tapi macam minat Naruto je...
n Oppa tu = abang
so style dia macam abg??
hehehe...entah la miya...
ok la..jom ramai2 jengok blog Suraya...
n ramai2 follow si gadis kecil molek nim...




xoxo
>0-0<

4 comments

8 August 2014 at 13:19

Wah, comey je blog Cik Suraya..tahniah da 200 follower :)

13 August 2014 at 16:15

bestnya! 200 followers dah. Saya nombor 230 awak..

Thanks for the idea tau. nak buat mcmni juga la nanti...

eh, thank you datang pesta kata haritu :)

13 August 2014 at 20:45

@rasyidah yusof

thanks follow miya...
blh je...
ni pom miya ceduk idea org...
hehehe

1 September 2014 at 17:44

haha..yeah gomo kelate gomo.. review nah. trima kasih kak. karangan ok je..urm cover tu ehe.

Post a Comment