''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Tuesday, 2 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 1 = 1 Gambar Terbaru & 5 Fakta Tentang Saya..


Assalamualaikum...
maaf sebab lambat menjointkan diri dalam cabaran ni...
cabaran ni dari #KelabBloggerBenAshaari

ni boleh dikatakan gambar terbaru la juga...
hehehe..



so sekarang 5 Fakta pasal diri miya erk??
ok ini fakta not auta...

1. Minat kereta n motorbike...
lau org kenal miya blh tau keadaan miya...bila ad je motorbike or kereta yang dah diubah suai mmg miya xblh nak duk diam...mmg btol2 gilakan benda tu...

2. Minat Master Art...
kalau blh miya nak tau, nak belajar semua jenis master art... penah belajar taekwondo, silat gayung... n banyak ambik tau pasal master art... penah wakil negeri Kelantan utk taekwondo...n sekarang tengah belajar Silat Cekak Pusaka Hanafi...

3. Mudah mesra dengan orang...
xkisah la kena campak kat mana..insyaAllah miya akan mulakan persahabatan...n walaupom pak cik tu India n dia tegor miya pom miya still layan dia cakap... ( xpatot ada sikap mcm ni sangat sbb time uncle tu tego tu time da malam..)

4. Sangat risaukan org yang miya sayang
Hidup miya lebih utamakan orang yang miya sayang...diri miya.. miya letak no dua....

5. kuat makan...
miya mmg sorang yang kuat makan especially makanan ringan, aiskrim n chocolate...time study lagi la mmg kena ada jajan dlm stok makanan... tapi still lagi blh kawal nafsu...


sepatotnya entry ni di publishkan 1 Sept 2014...
tapi maaf sebab lambat nak join. taip n publish....

p/s : selamat berkenalan...


xoxo
>0-0<


11 comments

2 September 2014 at 16:10

All the best miya...
Bab jajan tu kene kurang2kn ye...

2 September 2014 at 16:26

@suhailah hamidthanks akak..tp xblh nak tinggal jajan..sbb time study mesti ada atas meja..hehe..insyaAllah akan dikurangkan...thanks akak..

2 September 2014 at 16:49

Salam..says jalan2 sini.menarik juga cabaran ni kan..

2 September 2014 at 17:04

wah...terer martial art ni..baguslah boleh jaga diri. :)

2 September 2014 at 17:14

Semoga berjaya...

2 September 2014 at 17:40

@Bbwana adienia wassalam...mmg menarik pom..lau baca blog lain yang join ase mcm makin dekat je ngan diorg sbb da kenal..

2 September 2014 at 17:41

@Sal Bee Yah insyaAllah blh jaga diri n org sekeliling

2 September 2014 at 17:41

@Siti Rahmah Mohd Redzuan thanks... :D

2 September 2014 at 20:01

waaa.. miya kuat makan eyhhh.. hihi :D

2 September 2014 at 22:50

@Syaz Harzays Minme hahaha..blh tahan la kuat makan tu...

12 September 2014 at 19:21

Waa.. minat juga masterart tapi memang tak berpeluang belajar lagi la.. sekarang fokus on music dulu haha

Post a Comment