''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Saturday, 28 February 2015

Harga Minyak 1 Mac 2015

Harga Petrol RON95,RON97 dan Diesel Naik Mac 2015


Harga Minya Petrol 1 Mac 2015 | Biasa la dalam kehidupan ada yang naik dan ada yang turun. So mulai esop harga minyak dah naik dah. So jom ramai-ramai p bagi makan kat kenderaan tersayang anda. Petang ni nak bawak Mr. Dany p UiTM sambil tu boleh bagi makan sikit...

FuelSave 95 RM1.70 - RM1.95

Diesel RM1.70 - RM1.95

V-Power 97 RM2.00 - RM2.25

5 comments

28 February 2015 at 14:04

betullah dah naik.. ingatkan kabar angin.. dah smggu lbih xisi minyak..(dah isi full tank)

28 February 2015 at 14:19

Salam,

Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

Syarat kena install lepas itu review..
Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

Link ada dibawah ini

New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

Terima kasih

28 February 2015 at 16:41

sabar je la , hihi

28 February 2015 at 16:41

sabar je la , hihi

28 February 2015 at 17:19

Harga minyak naik lagi?? ya Allah!! Stressnyaaaaaa

Post a Comment