''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Thursday, 26 February 2015

Pulang Ke UiTM Puncak Alam


Assalamualaikum. Ceptanya masa berlalu kan? Cuti selama 6 minggu ni rasa kejap je. Ok IPTA lain dah balik seminggu awal daripada UiTM. UiTM akan mulakan sesi semester baru depan. So paling lewat hari Ahad ni dah kena duk kat kolej.

Alhamdulillah, daftar kos, daftar kelas, dan jadual kelas semua dah ada dah. So hari Isnin ni da^h boleh mula masuk kelas dengan aman. Alhamdulillah jadual agak memuaskan tapi yang sedih kelas LAW buat petang. Aiyaaa membaca kelas petang!!!

InsyaAllah miya akan naik bas malam ni. Bertolak dari Kota Bharu ke Klang n in shaa Allah pagi esop sampai kat Klang. Miya balik awal ni nak memudahkan keje. Nak kemas bilik, rumah and beli la ape yang patot untuk sem ni. Selain tu ari Jumaat malam or Sabtu pagi tu kitaorang akan mulakan latihan untuk persediaan pertandingan silat yang akan datang. 

Dulu masa kat Melaka kitaorang kena turun seminggu awal untuk latihan. Tapi kat UiTM Puncak Alam ni 3 hari sebelum kelas baru mula latihan. Kat Uitm Puncak Alam ni ramai yang pro so kami yang baru ni boleh belajar dari diaorang. Semoga latihan yang akan berlangsung ni di berkati Allah...


p/s : doakan miya selamat sampai.
xoxo

8 comments

26 February 2015 at 14:52

Selamat kembali ke Puncak Alam bagi menempuh semester baru. All the best!

26 February 2015 at 14:59

thanks bro pojie...

26 February 2015 at 16:53

selamat kembali belajar ye...kelas membaca petang-petang, siap sedia bekal gula-gula supaya tak mengantuk..hehe

26 February 2015 at 20:18

Selamat sampai ye.. Cik Na da seminggu dah dkt u.. masuk seminggu.. hmmm boleh la nak kata seminggu.. hehehehe.

27 February 2015 at 13:31

Selamat menempuh alam bku-buku lagi ye... Sem baru, dunia lama. Good luck

27 February 2015 at 21:53

hahaha tu la...memang kena prepare fizikal n mental la...

27 February 2015 at 21:54

hahaha..uitm je lambat sikit...selamat study ye cik na...

27 February 2015 at 21:54

thanks cik candy... tolong post banyak2 candy untuk bawak masuk kuliah...hehehe

Post a Comment