''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Saturday, 28 February 2015

Segmen Bloglist MAC - JULY By MiyaAmira

Ini adalah post yang digam dengan gam cap gajah...

Assalamualaikum semua... Tinggal beberapa hari lagi nak abiz cuti semester ni. So selagi ada masa ni miya nak lancarkan Segmen Pencarian Bloglist Mac - July pada malam ini, waktu ini, dan pada detik ini. 

Miya harap ramai la juga yang sudi support segmen miya ini walaupom tak seberapa megah macam blogger lain. Harap support ye.

Segmen Bloglist Mac - Julai by MiyaAmira akan berlangsung selama 8 hari bermula dari 21 Februari 2015 hingga 28 februari 2015. Tepat jam 12.00 tengah hari pada 28 Feb 2015 segmen ni akan berakhir.. 



Syarat-syaratnya :

1. Follow
-> Blog Dunia Miya Amira
-> Instagram : Miya Amira >kalau ada<
-> Google+ : Miya Amira

2. Buatkan satu entry pasal segmen ni.

3. Copy and paste banner kat atas tu dan pastikan backlink kan balik dengan blog miya.

4. Tinggalkan link blog korang kat bawah ni ye.

5. done ^_^ 

Seramai 20 orang blogger miya akan masukkan dalam senarai bloglist miya. Kalau ramai yang menyertai miya akan guna Random untuk pilih bloglist tapi lau kurang dari 20 orang semua akan dimasukkan dalam bloglist miya. Pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.

So miya harap ada juga sambutan.

xoxo
>_<



43 comments

21 February 2015 at 01:51

saya join :D

http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-jul-by-miyaamira.html

21 February 2015 at 21:31

assalam..

saya join,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-jul-by-miyaamira.html

22 February 2015 at 00:23

Sya folo blog miya :)

22 February 2015 at 13:33

terima kasih sudi join...

22 February 2015 at 13:33

wassalam...
terima kasih ye sudi join segmen miya

23 February 2015 at 23:05

Yana join
http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

23 February 2015 at 23:58

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah abadan abada
Ade ingin join tapi Ade tidak ada istigram so Follow saja n selamat bersegmen semoga berjaya

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

24 February 2015 at 04:26

join jugak :)

http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

24 February 2015 at 18:33

Cik candy pun join (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

24 February 2015 at 18:40

Cik Candy pun join (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

24 February 2015 at 19:24

join :)

http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

25 February 2015 at 11:57

Salamm cikgu join ;)

http://www.cikgufarha.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

25 February 2015 at 13:42

kita join!

http://macikzkonah.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

25 February 2015 at 13:42

terima kasig ye yana

25 February 2015 at 13:43

thanks ye mas yana

25 February 2015 at 13:43

terima kasih cik candy...
done follow ur instagram... >_<

25 February 2015 at 13:44

thanks emma,,

25 February 2015 at 13:44

wassalam cikgu..terima kasih cikgu..

25 February 2015 at 13:56

terima kasih ye sudi menjengah blog miya,..

25 February 2015 at 14:03

thanks ye... >_<

25 February 2015 at 14:20

Dah join! Done follow u Miya! Follow my blog too ok! =D

http://the-red-heart.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-miya.html

25 February 2015 at 14:29

thanks...i will follow u back...

25 February 2015 at 20:26

http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

25 February 2015 at 21:20

thanks ye... >_<

25 February 2015 at 21:21

Cik Na da join.. da follow miya da.hrap boleh miya follow Cik Na balik.. tq

http://ciknainthehouse.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

25 February 2015 at 21:30

http://lestarigiveaway.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-jul.html

25 February 2015 at 21:41

terima kasih cik na...
done follow blog cik na...

25 February 2015 at 21:42

terima kasih sangat-sangat

25 February 2015 at 23:10

nee pon dah join sama. heeee
http://cauliflowera.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

25 February 2015 at 23:44

thanks ye nee...

26 February 2015 at 08:35

http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

26 February 2015 at 09:07

Miya..saya pun nak join..^_^
http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

26 February 2015 at 13:43

terima kasih ye amalina...

26 February 2015 at 13:57

thanks ye mrs rongoks...

26 February 2015 at 23:47

join...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

27 February 2015 at 21:57

thanks.... >_<

28 February 2015 at 04:44

http://ukhti-ninja.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

28 February 2015 at 09:54

thanks ye ukhti...

28 February 2015 at 10:55

salam sis... akak join... :)
http://www.sheilainspire.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

28 February 2015 at 11:08

terima kasih akak...

28 February 2015 at 12:02

baru nak join tapi tak sempat dah..
kebetulan buka blog ni pkul 11.59.. hehehe

28 February 2015 at 12:19

hahahahaha...nak miya baik ke jahat??

Post a Comment