''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Monday, 12 November 2018

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz | Assalamualaikum semua. Da habis da gelombang 11.11 ye. Hari ni da 12.11 dah. So sape yang memborong dekat Lazada, Shoppee and others hari tu sila angkat tangan. Hahahahaha.

Back to the main topic. Ni da nak pertengahan bulan November than next December pastu masuk la tahun 2019. So saya kalau boleh nak la planner free ni dari Lullabyssz ni. Harap-harap la ada rezeki kat sini. 

Miya suka kumpul planner, biasa xde la guna pada tarikh tersebut. Cuma Miya suka kumpul and buat tulis ilmu yang baru. Sebab sejak da kerja ni susah nak dapat new knowledge. Kena cari sendiri la kan.

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Haaa. Sape yang nak join juga giveaway ni boleh la tekan banner kat atas ni ye.

XOXO

6 comments

13 November 2018 at 05:50

All the best..

13 November 2018 at 09:03

Good luck Miya ^^

Anonymous
18 November 2018 at 17:08

goodluck sis

1 December 2018 at 15:55

Goodluck!

http://mylittlestoryi.blogspot.com

5 December 2018 at 16:40

All the best

7 December 2018 at 13:54

thank you miya sudi join giveaway! <3

Post a Comment